Paul & Joe

Het merk

Paul & Joe Beauté - Marque/Merk

Paul & Joe werd opgericht door de Parijse designer en eigenares Sophie Mechaly, in samenwerking met Albion, marktleider in de Japanse cosmetica. Het merk werd genoemd naar haar 2 zonen, Paul en Joe.

P&J Beauté werd gelanceerd in 2002 als uitbreiding van het luxueuze en gesofisticeerde Parijse modemerk. De unieke,
« retromoderne » verpakking is geïnspireerd op Sophie’s herinneringen aan haar grootmoeders boudoir. Zij vond haar grootmoeders rituelen betoverend en kon niet wachten tot ze zelf oud genoeg was om hiermee te gaan experimenteren. P&J beauté werd ontwikkeld voor de moderne, gesofisticeerde vrouw, waarin een jong meisje schuilt!

Een mix van Japans/Franse schoonheidsfilosofieën, gebaseerd op de Parijse elegantie en romantiek met een vleugje Japanse manga!

Elk seizoen, in combinatie met P&J fashion, lanceert het cosmeticamerk zijn « sparkles collection ». Een collectie van speelse, gelimiteerde producten gebaseerd op de lente/zomer of herfst/winter prints, getoond op de P&J catwalk. Je mag steeds het onverwachte verwachten van P&J!

Wij leveren creatieve, fantasierijke producten met hoogwaardige ingrediënten voor alle leeftijden, over heel de wereld!
P&J Beauté heeft zich gefocust op het ontwikkelen van basis make-up producten, die zorgen voor een hydraterend, verzorgend effect dat de huid laat stralen van binnenuit!

Welkom in de wereld van Paul & Joe. Wees jezelf en straal!

Distributie

Paul & Joe Beauté wordt exclusief verdeeld door Diotima NV in België en Luxemburg door de commercieel afgevaardigden van Bernard Cassière.

Bernard Cassière :
De alternatieve schoonheid… volgens een uniek concept dat
creativiteit, originaliteit, moderniteit en plezier combineert.
Producten die exclusief bestemd zijn voor instituten en spa’s.

100% origineel – 100% professioneel

www.bernardcassiere.be

De firma Diotima is reeds meer dan 40 jaar actief in België en is exclusief verdeler van Sothys en Bernard Cassière in de Belux. Concentratie ligt op de schoonheidsinstituten, bakermat en toekomst van het merk volgens de waarden vertegenwoordigd door zijn president, Mr Christian Mas.

Paul & Joe Beauté - Distribution/Distributie

Ethische benadering

Paul & Joe Beauté - Marque/Merk

Het merk Paul & Joe Beauty verbindt zich ertoe het welzijn van dieren en het behoud van het milieu te respecteren.
In deze context verbiedt Paul & Joe dan ook alle proeven op dieren zoals vastgelegd in  het Reglement (CE) nr 1223/2009 van het Europees Parlement en de Raad van 30 november 2009 betreffende cosmetische producten.

Op dezelfde manier streeft het merk er ook naar om zijn producten te vervaardigen met de minst mogelijke impact op het milieu.

Meer nog dan een bron van inspiratie maakt het natuurbehoud bij Paul & Joe deel uit van de waarden van het merk.